Hello! Welcome to my personal blog where I rant and talk about everything. Feel free to navigate. follow | dashboard
soo \
i ii iii
flaws
everybody was born with it
iv vi v


TKC :')
Sunday, March 17 • 12:56 AM


Annyeonghaseyoooooooo ^^ lama giler tak update . bersawang habes dah ni . berpeluh2 buang sawang ni haaa . hmm . msti rindukan zak kan xP *suke ati korng lh nkk munth drh ke , mnth pelangi ke :p* heheh , zak bkn x nak update , tapi tak tau ape kebende nak di update nye ~.~ skrg ni pun kekeringan idea hah .

btw minggu lepas zak exam . study tak , ape pun tak . sbb sminggu seblum tu , cekgu buat program pegi tkc seminggu . aigoo . kan dah mnyusah kan >.< keputusannya .. hmmmm ..... boleh ler tahan ~ tadi ada skolah ganti tapi zak dah terlampau lah malas nak pegi , wlaupun ikut jadual hari jumaat je . ngokngek betul xD  aigoo dkt tkc kan . i got soooooo many friendddd :D zak x smpat nk amek gmbar suma org , and now , jinjja i miss them soooo bad :'( heheh , tgok je ah gmbar ape yg ade :)

 TEME :P

Naziera n ipah ^^

 Naziera ^^

Fiq n Miza


 
Comel kan dia . rahah :D

 
Qis ......... and nina . omg i forgot your name , mianhae :'(


Dah3 , cukup . comel kan mereka2 nih :* jgn tanya kenapa semua prempuan -____- sebb ni skolah prempuan !! :D bagi yg tak tau , tkc = tunku kursiah college ^^ jinjja tak sangka ada jugak yg x tau -_- i wish i'll meet them in the future :) nak sgt jmpe dorang . act bnyak lai gmbar tapi mls ler nk tunjuk semua :p gmbar my buddy xde langsung . sbb dia pemalu nk amek gmbar . ape h bdk comel tu :* i miss her very very much ! :'( k lah  >.< internet hampeh ni x mmbnr kn untuk zak mengupdate lama2 :3 rsenya , cukup lah smpai sini je kan :D malas nk update pnjang :* as i said , KEKERINGAN IDEA . klau ade typo pndai2 lah paham kn sndiri ye ~.~ mklumlah mlm2 buta ni mamai sikit . k , annyeong all :3




Intro



Archive



credit


design and template originally by ayuni