el sielo



C Clown comeback !!

Thursday, April 18


Annyeongggg ^_^ Lama sungguh zak tak mengupdate blog . zak tersangat lah rindu dkat korang smua :3 *erghh fail lah BM klau cenggini* mak aii takde idea sungguh untuk update amende pun tak tau -.- knplah semua org ada je idea die utk update . zak ni haa kosong je ...

kebosanan melanda jadi sebab tu lah zak update bnde alah ni wlaupun xde bnde nak di citer kan nya -_- oklah citer psal comeback cclown lah !! omg , rome tersangatlah comel .. tak pun , semua comel ^^ Lagu baru dorang .. SHAKING HEART memang mengshakingkan heart lah . abang2 kat atas tu shaking head , bukan heart . lol , back to the topic XD okay , bawah ni video nye :----

1. TEASER


2.  OFFICIAL MV

 

sesak nafas sungguh bila tgok rome . aigoooooo . keke :3
baiklah disebabkan kekeringan idea yang melampau nih zak malas nk update bnyak2 nnti korang bosan pulak nk mmbacanye -'- zak update utk melepas kan rindu kat korang je pun . *muntah pelangi* kbyebye pyonggg :3
0 comments


Post a Comment






Codes: Kio 2.0 Kio