Hello! Welcome to my personal blog where I rant and talk about everything. Feel free to navigate. follow | dashboard
soo \
i ii iii
flaws
everybody was born with it
iv vi v


semi-hiatus
Monday, July 1 • 8:48 PM
 

Assalamualaikum and annyeonghaseyo semua kengkawan *aigoo ape ke pelik nya ==* Zak di sini nak ckap yang Zak dah malas nak update blog dah . Bukan malas , act nak PMR kan , kena lah korban sikit masa nak berbloging blablabla ni smua :3 kk and kpop2 ni pun zak dah tak berapa nak layan sangat . berkorban lah katakan :3 tapi kan.. tapi kan.... gmba atas tu bias baru ni Zak nak kenalkan lah ni :p Nama dia E.den dari group LC9 . handsome kan . Cer tgok mv LC9 - mama beat . best gila ._. tapi mv dia mcam merepek pun ada.  tapi best xD *cam tingtong je aku ckap -.-* ok i think tu je lah post kali ni pendek je kan ? asalkan den update =..= Kalau ada masa free or maybe lepas PMR nnti Zak akan update balik ;) well WISH ME A GOOD LUCK FOR MY EXAM ! kamsahamnida , Assalamualaikum :)

 
Dyooooo . Senyummu menawan , menawannnnn ~ ♥.♥



Intro



Archive



credit


design and template originally by ayuni