Hello! Welcome to my personal blog where I rant and talk about everything. Feel free to navigate. follow | dashboard
soo \
i ii iii
flaws
everybody was born with it
iv vi v


2014 ?
Sunday, February 16 • 6:45 PM

Assalamualaikum ? eh lamanya tak berupdate . berkurun rasanya . krik2 senyap je blog . Rasanya zak asyik update psal GA je , tak menang2 pun . hmmm :(Alahamdullillah tahun 2014 ni , zak dah form 4 . Pure Scince !!! ah susah . masa form 1 dulu beria-ria btul nak amik science . bila dah amik ? haha Nothing to say . PMR dah lepas , SPM pulak thun depan :( oh , pasal result . hmm .. tak memuaskan hati . 7A1C ergh . spoiled the slip je C tu . mmg target sangat dapat At least 1 B . takpelah , bukan rezeki masa tu . salah sendiri jugak sebenarnya . syukur je . mmg subject tu tak pernah target A pun . Sejarah ? siapa je suka sejarah ? Zak sorang je kut tak suka ? haha kena sukakan jugak subject tu . wajib lulus >.<

Siapa kat atas ni ? comel nya !! ? eh ulzzang je , tak kenal pun . Saying about that . Tahun ni kan , rasa mcam malas sikit nak cakap pasal kpop tau . aish entah , sejarah pun C , takkan nak gila lagi kan ? nak2 satu kelas dgan budak pandai yg lain . takut dapat no last je masa ujian ke , exam ke . hmm ~ Epop n Klik pun tak kumpul dah , slalu baca kawan2 punya je , Lagipun , epop dah mahallah tahun ni , bazir duit je lah . baik beli reference book ? lagi brguna kan ? -,- tak tau since bila minat belajar . rasanya blog akan jadi lebih krik2 lah lepas ni . aduiyai . Tak cakap nak stop terus , just kurangkan . Kyungsoo still sayang ok XD nak2 pulak ade budak muka mcam dia opss , tutup crita tu .

Kelas . tahun ni rasa mcam lain je . since form 2 dah biasa dgan diorang , ni campur dgn budak kelas lain , n ada yg pindah kelas , ada yg pindah sekolah . awkward . senyap sangat ! tak suka , tak best . thun lepas rasanya kelas kitorang paling bising . rmai cikgu cakap mcam tu . aish , nak tak nak , terpaksa lah . kelas senyap , lagi fokus kan ? konon . Honeymoon year . sangat . semua cikgu menafikan benda tu . "tahun ni bukan yang macam kamu selalu dengar , honeymoon year . benda makin susah , jangan main2" ayat yang slalu dgar msa awal2 thun dulu . lebih kurang . Homework jgan tanya . memang sepuluh kali anda banyaknya . bnyak sangat tu .tipu . kurangkan sikit . dalan lebih kurang 9 kali ganda ? Ah , minggu depan ujian ! rasanya mcam baru start sekolah . dah ujian ? tak sedia lagi lah . mcam mana ni ?

Nak tak nak , kena hadapi semua ni , tahun depan dah SPM . ramai ckap kitorang dah masuk alam senior . Ramai panggil "akak" eh , terasa tua . sangat . kenapa mcam rasa diri ni masih form 3 ? huh , kena biasakan diri . Cukup lah , jari bengkak menaip . tipu . ok nothing to say more , banyak typo , abaikan . sekian


Intro



Archive



credit


design and template originally by ayuni