Hello! Welcome to my personal blog where I rant and talk about everything. Feel free to navigate. follow | dashboard
soo \
i ii iii
flaws
everybody was born with it
iv vi v


lagi !
Monday, February 17 • 6:32 PM
 
Leo !!!!! Mesti dah besar sekarang -.-
Again , asslamualaikum . heeeee , penat baru balik skolah . makan pun belum ni , nak carik pasal penyakit punya pasal . (penyakit ape? ) haha untuk kerja BI buat fact sheet pulak -,- perasan tak ? haha dah tukar skin :3 skin lama mcam budak2 je , warna pink . ahak ! dah form 4 , so blog kena lah matang kan muehehehe ~  lawa skin ni , just tukar a little mcam gmbar . navigation tu mcam tak nmpak je ;__; header kaler ptih terang sangat . then dekat linkies ada error . ah lantak ah . huhu . aslkan skin still lawa . no my skin . this blog skin :3

Waktu bio . haha nak mampus kena marah . pasal takde front page utk peka je pun . kenapalah aku tertinggal . mangkuk betul . ahhhh stressssssssss ~ ujian oh ujian . add math cikgu nak buat ujian before pulak . paham ? aduiyai :(( ah sudah , memang kena turun kelas rasanya . result PMR teruk semacam je huaaaa . nak maksimum 27 org pulak -,- sakit hati . ujian ni kena buat betul2 . even memang dah taknak duduk kelas tu lagi.

ah sudah lah . nak buat homework yg sebelambak tu . abaikan segala typo , sekian . assalamualaikum .


Intro



Archive



credit


design and template originally by ayuni