Hello! Welcome to my personal blog where I rant and talk about everything. Feel free to navigate. follow | dashboard
soo \
i ii iii
flaws
everybody was born with it
iv vi v


Habis dah ~
Sunday, March 2 • 4:33 PM
 
Ahn Jae Hyun ~~~ handsome -_-
Assalamualaikum ~ oh yeah ~~~~~~ ujian sudah habis T-T haha gempak betul soalan addmath -,- nasib baik boleh jawab ~ math tak A plus . ok sakit hati . bodoh nya aku -..- hahahahahahahahaha chemist senang . kira senanglah kot ~ huhu . ketandusan idea . k . bio ? nasib tak salah bnyak sangat . osmosis dngan simple diffusion boleh lupa -.- physics , hmmmmmm lupa soalan ape . menyewelkan diri je . BM , BI malas citer , benda tu tak skor A+ mmg kena maki hamun xD and first time rasa sejarah senang . yelah , satu bab pasal tamadun je pun :3 Waktu exam , borak2 dn budak cina kat sebelah . srsly havoc . ok rasa malas nak amik subjek tambahan lah rasanya tetiba . entah sebab dah drop class kut .

Oh yeahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh !!!!! Drop class ~ yeayyyyyy tak stay kelas tu . tension . tak bising . hoho . kelas kedua nih bising sikit . thanks for my C in the result . haha dapat cikgu fizik yang sama . ok , makin sewel lah nanti . tetiba teringat . cikgu marah budak sebab nak balik . eh dah waktu balik , balik lah ! ape lagi ? cikgu ni datang bulan ke menda -_- marah2 pulak , nasib exam dah lepas . kalau tak mati xD cikgu bio kelas lama , jadi cikgu math kelas baru . ok , dah biasa blajar  math ngn cikgu . nanti isnin sampai khamis balajar chemist , knp cikgu peh jadi cikgu sivik pulak T~T ok ok . merapu je lah .

ok , done sudah entry kali ni . srsly aku merapu apa dalam ni -,- ngantuk k , esok dah isnin , dah sekolah . sekian .


Intro



Archive



credit


design and template originally by ayuni