Hello! Welcome to my personal blog where I rant and talk about everything. Feel free to navigate. follow | dashboard
soo \
i ii iii
flaws
everybody was born with it
iv vi v


HBD !
Friday, May 2 • 4:48 PM
Hahahaha Xiumin Comel T-T
 Assalamualaikum ~ hahaha finally ada mood nak mengupdate blog :3 Actually tengah lapar T-T Hari ni puasa .. sebab hari jumaat , so duduk rumah nak makan tak boleh .. mengadap benda ni je lah xD lagi pun bosan ah .. study ? hahaha tolong sikit . malas lah nak setadi T~T naik form 4 ni malas aku makin membuak buak hahaha cewah ~ tapi serious aku malas betul nak menyetadi kan diri ==' nampak tak bm berterabur . hahahahahahahahaha dah apa aku nak buat ni . padahal exam minggu depan .. Ya Allah , takutnya sejarah huiii ~ Rabu lepas dah jawab paper 3 macam haram nasib baik cukup masa aku --'' huhu rileks sudah selasa nanti BM je . tapi fizik aku tak berapa nak faham macam mana niiiiiii T-T mula2 dulu je senang haduiiiiiii

Eh ! Hari ni birthday Tao , Sungjae , Bambam and Jinwoon kan ? hahahahhaha baiklah aku nak wish ni =='' ramai bebeno xD and also today is birthday my one and only kawan baik lelaki aku T-T Ya Allah , rindu betul dengan mamat sewel tu hahahahahhaa . apa aku merepek lagi ni ..

#HappyTaoDay #PrinceQingTaoDay
Maaf kan aku , memandangkan aku ni exostan , aku ada banyak gambar Tao je T-T Maafkan aku sekali lagi aku tak racist sangat dengan fandom lain . sorry no fanwar ~ #HappySungjaeDay #HappyBamBamDay #HappyJinwoonDay ~ okay maaf sekali lagi

Bik lah sebelum merepek aku bertambah seriuos , baik aku sudah kan entry kali ni . KkaebSong ~ sekian


Intro



Archive



credit


design and template originally by ayuni