Hello! Welcome to my personal blog where I rant and talk about everything. Feel free to navigate. follow | dashboard
soo \
i ii iii
flaws
everybody was born with it
iv vi v


APA NI ?!
Friday, August 15 • 11:56 PM

Assalamualaikum ~ Ya Allah , lamanya lahai tak update xD Internet aku selalu buat hal , lagi pun ibu aku tak bagi aku main phone ke , komputer ke , macam ana aku nak update ye tak ? Haha , baru form 4 aku dah kena macam ni macam mana ah tahun depan hidup aku .-. hmmmmmmm raya dah nak habis tapi kita masih dalam bulan syawal enn , so tak salah aku nak cakap SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI walaupun aku tahu yang memang dah tak ramai orang nak beraya sekarang nih , hmmmmm apa aku nak tulis lagi . 

Ok pasal sekolah , nothing special happen . Ah ! aku susah nak melihat papan putih *ecehh* bila cermin mata takda . Ya Allah aku serious tak tahu mana cermin mata aku pergi T-T Serious susah kalau rabun -_- Lagi , Rabu depan dah ujian jadi memang aku kena study . Dah ah aku curi curi je main komputer ni sebab ibu tak tahu bila aku ujian xD hahaha nanti aku bagi tahu lah . Lagi pun harini hari jumaat enn , boleh lah aku main . Tension aku nak study jer . Dah lah cikgu chemist cakap aku gila --'' satu kelas gila sebenarnya . mana taknya , bayangkan empat masa dalam kira kira dua jam dua puluh minit macam tu kena belajar Add math . Aduhai , ingat otak aku ni otak robot . Cikgu addmath aku memang suka , pantang cikgu takda mesti dia nak masuk . bencinya lahai ..

Aku rasa apa lagi nak aku tulis ni ek . dulu aku rajin ah luah perasaan kat sini , sekarang hahahahahaha aku malas , aku mana ada jiwang macam dulu , aku layan korea je sudah ah xD hah , haritu au pergi tengok MV history-psycho . -_- eeeuuuuwwwww geli aku melihat tarian diorang , sexy yang amat xD tapi aku tengok je sampai habis xD bukannya 18+ punya mv puns xD aku dah 16 tahun kut . hahaha ok dah , aku memang takda idea nak cakap pasal apa lagi , aku nak tengok RM , assalamualaikum ^_^


Intro



Archive



credit


design and template originally by ayuni