Hello! Welcome to my personal blog where I rant and talk about everything. Feel free to navigate. follow | dashboard
soo \
i ii iii
flaws
everybody was born with it
iv vi v


sekolah
Sunday, August 17 • 8:36 PM


Asslamualaikum .. lagi , aku memang rajin nak update waktu cuti sekolah , aduhhhh , esok dah isnin , sekolah dah , hish malasnya aku .. lagi pun esok cikgu cakap ada sambutan merdeka . ah bendera aku ada bendera besar je takkan aku nak buawak aduih .. lama lah perhimpunan esok . esok chemist dah ah tiga masa , bencinya akuuuuuu xD dulu suka ah , sekrang ni menyampah aku tengok muka cikgu aku tu --'' dah lah suruh aku jadi menantu dia , tolong sikit .. dia cina kut . huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu T-T aku tak larat nak pergi sekolah esok ... tapi ibu gerenti tak bagi green light untuk cuti esok lain kalau aku cedera parah -_- 

Blog aku dah ada laguuuu , yeah ! tahu tak puas aku nak carok code , nasib baik kak ayuni ni ada , aku tengok tuto dia sikit2 , lepas tu pandai2 lah aku carik lagu nya . Lagu chen ni , serious best , aku dah sddicted , setiap kali aku tengok IOIL kalau part lagu ni kluar aku nyanyi sekali xD nak buat acaner , dah aku hafal .. hahaha tak smua , setakat chorus je aku hafal , biasalah , lagu aru enn , baru nya lah sangat xD ok , kalau kau nak tengok blog kak ayuni tu , kat credits tu ada :3 skin ni pun amik dari dia lah , linkies punya skin pun sama , serious , lwa2 smua nya .. aku suka wei T--T

macam mana ni , aku malas nak sekolahhhhhhhhhhhh .. nak tak nak aku kena pergi jugak . serious , aku malas nak belajar , mood aku masih kat rumah . homework aku ada lah jugak siap . aku rajin k , ok , tak -_- apa ni zak , apa kau merepek ni Ya Allah .. sudah , sudah , *lah suka hati aku lah nak merepek blog aku ye dak ? adui , aku malaaaassss nak pergi sekolah . ok aku patut pergi buat homework + susun buku sekolah sekarang . eh eh , dengar lah lagu Chen - Best Luck tu eh , best .. ok , patik hendak mengundur diri , selamat tinggal ! ~~


Intro



Archive



credit


design and template originally by ayuni