Hello! Welcome to my personal blog where I rant and talk about everything. Feel free to navigate. follow | dashboard
soo \
i ii iii
flaws
everybody was born with it
iv vi v


exam
Tuesday, August 26 • 3:49 PM

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh . heee alhamdulillah , exam habis dah .. exam ? tak ah , ujian dua je .. tahu tak aku tak study langsung untuk ujian tu xD macam lah aku kisah sangat . tapi mak aku yang kisah :( lagipun , takda masa aku nak study . apa ? alasan semata mata ? mana cukup nak study kalau exam sembilan subjek tiga hari je wei .. satu hari empat lima subjek . amenda ni -_- khamis lepas exam bio sejarah satu hari sekalai . amboi ada masa wei ? tolong sikit , memang aku takda masa . memang alasan , aku tahu . ada aku kisah , lepas dah semua tu . dah lah tak periksa dalam kelas sendiri . kelas aku digunakan untuk trial PT3 masa tu . sekolah aku form 3 ramai sangat tak cukup dewan tu adui , masa aku sekolah kampung dulu , sikit je orang . muat je dewan .

Sekarang ni pun masih guna kelas orang lain , tapi kelas yang lain . macam mana tu ? aduh , minggu lepas guna kelas form 3 sebab diorang kan trial . minggu ni minggu depan and minggu lagi tu kena duduk dekat kelas form 5 pulak -_- dah lah atas sekali , penat wei pagi2 exercise . benci nya aku .. cikgu pun kadang2 suruh kitorang pergi makmal lah , bilik tayang lah , situ lah , sini lah , sebab dia malas nak naik kelas . siapa yang seksa ? aku jugaakk -_- budak kelas aku pun seksa lah sekali maksudnya . semalam aku dapat paper BM . terkejut aku , ramai wei yang hampir nak ke fail . nasib baik aku tak , tiga lagi nak A+ benci nya . cikgu kedekut gila nak bagi aku lagi satu tu betul . aduhaiii ..

Esok cikgu azilah janji nak bagi kertas fizik pulak . Ya Allah aku takut nya . fizik lah satu satunya subjek yang aku tak suka . sebab aku lemah -___- Aku nak suka , tapi aku tak tahu macam mana nak suka . dia macam math , macam add math tapi lain . aku tak tahu nak jelaskan macam mana . orang yang suka fizik pun tak banyak . lagipun fizik takda formula masa spm nanti so dia sangat susah . aku tak tuisyen wei .. aku tak suka pergi tuisyen sebab aku tak suka keluar rumah . entah kenapa aku tak suka pun aku tak tahu , sebab aku budak kampung , bila pindah sini aku jadi takut nak keluar rumah , dah apa lah aku nak cerita lagi ni , takda benda dah , assalamualaikum :)


Intro



Archive



credit


design and template originally by ayuni