Hello! Welcome to my personal blog where I rant and talk about everything. Feel free to navigate. follow | dashboard
soo \
i ii iii
flaws
everybody was born with it
iv vi v


Ha
Friday, April 15 • 1:03 AM

Assalamualaikum
Apa nak update ni. HAHAHAH semalam rumah aku blackout weh mak aku pergi kedai aku tak tahu nak buat apa so aku just sat there atas kerusi tu dah lah tengah tengok tv kut masa tu --' Terkezut aku malam pulak tu kut ada perompak macam mana mati aku kat situ huhu

Semalam birthday adik aku tau xD but masa thenight before kitorang sambut dah masa tu kat kfc hakhak. Macam sambut btday sehun ah kiranya ceh ceh

Anw aku ada buat satu post aku pi letak muka aku semua weh sumpah BURUKHAHAHAH. Aku tak larat nak type tbh sekarang ni k lah bye bye


Intro



Archive



credit


design and template originally by ayuni