Hello! Welcome to my personal blog where I rant and talk about everything. Feel free to navigate. follow | dashboard
soo \
i ii iii
flaws
everybody was born with it
iv vi v


8months?!
Sunday, April 3 • 6:15 AM

Assalamualaikum
2016/04/03 !!!HARINI BIRTHDAY AMIRAH!!!
Happy birthday. Ei ni first time after 8 months aku hiatus from writing into the blog. Quite a long time jugak kan hahahah. Spm dah lepas results pun dah dapat tunggu university ni panggil je kut aku dapat lah. Hehe. Haih keputusan aku takda lah elok mana pun just like 5A2B2C I was upset but then I realised tu lah usaha aku kurang sikit ke salah aku lah en takpa saya redha. Alhamdulillah tbh chemistry masa trial haritu e aku dapat a- like whaaaat. Kuat gila peluk cikgu peh masa tu. Though physics bio aku sasar a dapat b+ je takpolah haih.

Now that aku ada feelings nak update blog jadi taktahu nak tulis apa sebab there's lots of things happened in these 8 months. Taktahu nak cerita yang mana. Ha now that aku dah comeback rasa macam nak upgrade blog ni pun ada. Like i mean- blog ni penuh ikon je and aku mana minat sangat dah HAHA AKU MEMANG GILA sukahatilah blog aku. Bukak blog ni rasa bosan je cek pun taktau na. Lepas ni tah berapa lama baru aku nak update lagi bc of course aku makin busy like I gotta do something even more english aku broken yeay. Sekarang bias aku makin kurang aku semakin loyal pasa bias aku yang satu ni tapi aku masih mencurang- huk.

Sekarang dekat pukul enam kut- aku terjaga pukul 3 tadi malas pulak nak sambung tidur. Aku tidur awal semalam, anyway hahaah. Haritu masa 1st april ada shocking news pasal kaistal. I wasnt feeling anything like, diorang cute, im neither excited nor heartbroke sebab life diorang lah hahahaah. Just that aku ni kaisoo shipper 101 so aku selalu baca fanfics tu semua and i feel weird like- apa ni banyak gila gambar kaisoo moments interaction aku save since 2012 kut ha amik kau. Tapi kaistal comel, serious comel jdbcnisbvscv not to mention yang aku slightly ship diorang okey. Aku ada banyak bookmark kaisoo ff ni aku nak baca ke tak dahla angst aku nangis nanti adui.

Rasa nak update daily tu memang ada tapi kadang kadang aku sendiri lupa aku ada blog. Hahah sekian saja sekarang ni nak menaip lagi pun dah malas paipai goodmorning


Intro



Archive



credit


design and template originally by ayuni