Hello! Welcome to my personal blog where I rant and talk about everything. Feel free to navigate. follow | dashboard
soo \
i ii iii
flaws
everybody was born with it
iv vi v


Raya? O.O
Tuesday, July 28 • 9:01 PM


Assalamualaikum.
Hoi nk trial dh ni. Ya Allah aku takut gila nk mampus berapa bulan je lagi ceh tbh berapa minggu je lagi :') Selamat hari raya aidilfitri manusia. Even dh lambat ade aku kisah? Lmao aku nk wish jugak nak jugak gediknya hoho. Comelnya gif kat atas ni- Aku lupa nk tulis apa dah. Baju raya I tahun ni gold tau ha rompak ah rompak ah baju kurung kau nak rompak? Gila ke ape. Hari ni aku tk pergi sekolah dh ah ade bio psh. Hospital sering memanggil aku sebab tu la :') Aku tk lame lagi dh ni. HAHAHA JK.Stop merepek hg mati betul2 satgi den tk tau hoho

Raya ni buat apa je? Tk buat ape2 pun. Duk umah, MAKAN yeahhhhhh- makan adalah bnda yg aku paling banyak buat. Sebab tau kenapa? Sbb banyak godaan lepas syaitan semua dh bebas dan lemang tu memang nampak sgt sedap meleleh air liur :') aku tau tk elok tapi apakan daya. Aku dh suka lemang nk buat acaner dh lah raya je baru dapat bersua muka dengannya puihh. Pergi rumah orang ada lemang duduk rumah sendiri pun ade lemang. Ape lagi? Melantak lah kita. Duit raya banyak? Eh banyaaaaak dalam 12 ringgit camtu? Kno makin besar makin banyak dapat buat jealous adik aku je. Bahagianya

Lama tk update bukan ape. Maklum ah teknologi sekarang ni makin kecil, aku guna phone je selalu online rp twitter ig semua x'D nk bukak blog sumpah jaraaaang sekali. Ni sekali dh usik laptop ni aku update la ouo tadi kemas bilik letih aih. Selesai sudah download lagu lepas ni aku kembali semula ke teknologi kecilku kno :') cadangnya nk tukar gambar sbb aku tk brp nk minat sgt dh junhoe ni XD cepatnya tukar bias. Im so into shownu aww. Tk kenal sudah. Den nk tukar ke kyungsoo si ug yg aku semakin lupakan.

Kno. Itu sahaja dari saya, selamat tinggallll ouo






Intro



Archive



credit


design and template originally by ayuni