Hello! Welcome to my personal blog where I rant and talk about everything. Feel free to navigate. follow | dashboard
soo \
i ii iii
flaws
everybody was born with it
iv vi v


kirito aku comel Bc
Sunday, February 1 • 11:06 PM

Assalamualaikum ouo
Lol jawab lah jawab xD dah lame aq tak meloginkan diri kat sini . aku dah lama tak update ni otl . maklumlah , budak spm kan , cehceh xD aku takda lah busy mana pun kalau nak dikatakan calon spm lah .___. cuma aku takda masa malas nak update blog ni . omeged jujurnya . sekolah aku makin lama makin susah . takda kena mengena . aku cuma tak tau nak update apa tbh . sekarang dah dekat pukul 11 dah . baru off rp yang tak nmpak mcm rp pun "rp tu ape" no need to know sebab aku tak reti explain pun . lol bunyi air . aku takuttttt

wuihhh- aku makin kuat merepek sekarang ni . I'm in love with limau kut sekarang . limau masam paling sedap . dulu aku suka strawberry sebab aku teringiiiiiin sangat nak makan strawberry . mesti sedap lmao . sekarang aku craving limau ;-; aku suka cakap lmao lmao lama lama benda tu jadi limau and aku nak limau . even sekarang . merepek habis aku . homework tak siap ni , macam mana ? habis dimaki hamun cikgu nnti . kertas graph habissss tut tak , cikgu math takkan maki punya . dia lembut hati sikit . jap , ada ke cikgu aku yang suka maki hamun ? lol takda takda

kenapa deact wahai kawan sejati ? uou aku sedih tengok kawan aku tu . macam tah pape je lol . sebab cinta. ok fine aku pun sama je dulu . tapi aku deact sehari je ;-; bukan sebab putus cinta pun tpi sebab dia main kayu tiga lima tujuh sembilan sebelas empat puluh lapan kuasa lima puluh Dx sungguh aku tak sangka . tapi ape aku kisah . pergi mati lah bukan aku suka real dia pun xD sebab aku suka junhoe aku suka dia bwahahaha betapa buduhnya . knp aku tegur dia saban hari ;-; aku perlukan amnesia datang menyerang Dx makin teruk repekan aku ni . bunyi air ni . kejap ada kejap takda . kenapa ganggu aku ? taktau mau tulis apa ni.

gerenti aku malu kalau aku baca balik . aku tau , takdak reader pun blog aku yang sunyi menyepi penuh sawang ni Dx aku selalu bukak sini  masa nak tukr skin je . lol , skin semua takda yang cantik , tak menarik perhatian pun ;-; nanti aku try buat sendiri . atau aku cilok lagi ;-; entahla , banyak typo ni aku tau . lol abaikan je lah walaupun takda orang baca .sobs . assalamualaikum . selamat tidur . jum tidur limau sekalian


Intro



Archive



credit


design and template originally by ayuni