Hello! Welcome to my personal blog where I rant and talk about everything. Feel free to navigate. follow | dashboard
soo \
i ii iii
flaws
everybody was born with it
iv vi v


lusa
Sunday, September 21 • 12:08 AM

Assalamualaikum ~ Lusa sekolah ? aish , tak cukup seminggu cuti :( Rasa macam kejap sangat . sebenarnya aku nak pernah puas kalau cuti -_- Kenapa lah aku mesti pergi ke sekolah . Aduihh cuti ni bukannya cuti sangat pun . Kena pergi pss . haihhhh , Nak buat macam mana dah aku ni pengawas pss XD serious kenapa mesti pergi . Banyak wei buku nak kena stok masuk dalam komputer lah , kena cop cop buku tu lah , kena tulis menda tah .budak budak pss lain memang pemalas nak harapkan budak form 4 yang memang sekerat tu ? nasib baik dah nak siap haihh memang kena stay back lepas ni lah . malasss ..... serious memang malas . kenapa lah aku jadi pss kan xD best tu memang best .. tapi kalau cuti kena kacau tu yang tak best . cuti ni tak pergi ke mana mana pun .

WIN ! yeah win ! aku tak tahu sejak bila aku stan artis YG sebab sebelum ni aku cuma lah stan ke artis SM je sebelum ni . Tapi sejak aku tersuka kat Winner secara tiba tiba ni aku dah jadi terlebih minat pulak . Haihhh sampai ke blog ni aku tukar kepada Win sepenuhnya . haihh , Dulu rasanya suka team A je sebab tengok MV empty masa tu lepas tu tengok MV color ring pulak lepas tu entah macam mana tersuka dekat Mino . Sebenarnya dari Winner TV dulu dah kenal mereka bersebelas ni , tapi cuma cam si Jinwoo sorang je XD tak tahu kenapa . Sekarang ni memang dah tersuka sangat sangat dengan Song Minho . Apa aku merepek ni ? APA NI AKU MEREPEK APA NI ? Dulu aku kenal exo yang dua belas tu sekejap je jadi aku memang mengambil masa yang sekejap nak kenal mereka ni cuma Team B kadang kadang tu aku tersalah pandang lahjugak .

Sekolah . Kenapa mesti sekolah . Aku patut pergi siapkan kerja sekolah sekarang ni rasanya . Tapi memang aku malas nak buat macam mana . lagipun rasanya tak banyak dah yang tinggal , sebab aku rajin dalam kemalasan aku sendiri tak faham apa kena dengan aku malam ni T-T kenapa mesti sekolah , kenapa !!!!!! Baik sebelum tu , saya ingin mengucapkan Happy Birthday To Kim Jong Dae aka Chen EXO sebab sekarang ni dah pukul 12 kat Malaysia maksudnya dah pukul satu dekat korea sana ((aku masih EXO-L walau macam mana aku suka pun dekat sesuatu group tu sebab aku memang setia)) Jadi #HappyChenDay #KimJongDay #TrollChenDay #HAPPYBIRTHDAYCHEN ! Aku sayang kau Chen . Even kau tak baca ni , even kau tak faham apa kau cakap ni , be happy , stay healthy and always smile because that's what make you be confident to yourself . Selamat Tinggal ~~








Intro



Archive



credit


design and template originally by ayuni