Hello! Welcome to my personal blog where I rant and talk about everything. Feel free to navigate. follow | dashboard
soo \
i ii iii
flaws
everybody was born with it
iv vi v


seronok
Friday, August 29 • 9:55 PM

assalamualaikum .. hari ni seronok sangat !! ya Allah , serious seronok sangat hari ni xD Zak , kenapa dengan kau ? seronok sangat kenapa ? haduh , hari ni seronok sangat bila dah berbaik dengan kawan baik aku tu , tak baca entr tu ? tak payah ah baca . dia cakap dia pun stalk aku .. and I was like , oh you love me ! hmmmmmm , so petang tadi aku pergi lah ke rumah Cheau Yee . nama2 ni semua aku punya kawan kawan so tak payah lah tanya siapa . Main sebabnya ialah nak sambut birthday Miki Chang . Aku pn baru kenal Miki hari ni . hahaha dia budak cina , form 3 pulak tu , mana lah aku kenal . diorang buat Ice Bucket Challenge tadi xD seronoknya tengok dia sejk . orang orang yang ada , hmmm Cheau yee semestinya , aku , yanty , fatin , amirah , pei jin , miki chang , christine , yee mei , hajar . seronok !

Banyak nya aku selfie . Untuk pengetahuan anda , aku tak suka selfie , aku tak suka camera . aku suka berangan sendiri je . tapi entah macam mana , semua phone ada gambar aku xD hahaha padan lah muka mereka semua tu . tapi kan , tadi aku pergi lambat sikit sebab ibu pergi shopping lepas tu lama pulak tu , dia start pukul tiga tapi tiga setengah ibu baru habis shopping xD aku datang lambat , aku balik pun lambat lah tadi . hahahaha aku balik dengan adik aku sebab dia baru balik sekolah . adik aku sekolah sesi petang pukul enam empat lima baru balik . lama ennn . lepas tu kan masa kat ruma CY kitorang tengok macam2 video . Hadui , banyak nya folder cy .--. lepas tu kitorang makan lah kan. . lepas tu , aku dah malas nak cerita sebab aku dah penat . sekian


Intro



Archive



credit


design and template originally by ayuni