Hello! Welcome to my personal blog where I rant and talk about everything. Feel free to navigate. follow | dashboard
soo \
i ii iii
flaws
everybody was born with it
iv vi v


mix and math *u*
Wednesday, November 5 • 2:25 AM



Assalamualaikum peepos
Its already 2:14 am here and i can't sleep *-* My eyes are still bright and idk now what to do so i update you lah my blog . lagipun dah lama tak duduk sini . lama tak lepak sini rindu nyeee ~ well lol btw aku sibuk meng-rp kan diri je .. baru aku tau seronok sebenarnya .. exam dah habis and hari ni selasa . masuk rabu dah xD nak pergi sekolah tu memangh lah pergi tapi aku sangat tidaklah mengantuk buat masa ni . esok nak bawak buku apa eung ? aku tak tahu k . 

bawak buku menda nya . exam habis dah . nguaaaaakkkkkk happy nya lahai . tapi aku sangat takut result aku -u- mix and match already confirm 5th member and yeah yunhyeong got it . YESTERDAY MY JUNHWE IM SO HAPPY XD MY BAE GOT IT PFT I CANT EXPLAIN K WAIT I FEEL . yesterday i cried . so sissy u zak , why u cry lol . Yunhyeong yunhyeong -o- bias ruiner bias list ruiner ! can u not . pftt just let me be happy with junhoe k ? haish .-. someone i close with in rp make me love this yoyo more T-T

Ngantuk . asal tak tido lagi hahhh ? aku tak boleh tido k ;-; pergi je lah tido . jgn ah paksa aku bila tak boleh sibuk . aku tak sibuk tapi cuba pikir sikit ouo pikir mendanya aku ngantuk je . aku gila ke apa ni haih ngantuk itu sudah pasti tapi apa aku nak buat kalau aku takleh tido -eat all pills- i cant do that mati aku boleh woi . overdose xD Exo ;-; lama tak tgok exo . aku dah makin lupakan exo ni kenapa . exo exo exo exo aku nak setia tapi kenapa aku tak setia ? 

aku merepek habis habisan malam ni . tss bunyi keyboard ni bising k . semua dlm rumah tgh tido kenapa kau buat bising pada tengah2 pagi buta ni .-. result exam ikon 6th member haha i felt dizzy lol i already confused with what i just say . kenapa lah aku suka sangat merepek kenapa aku suka tido lambat2 ni ! dah aku nak tido . kalau boleh T-T harap boleh . good mornight peepos [2:26 am]


Intro



Archive



credit


design and template originally by ayuni