Hello! Welcome to my personal blog where I rant and talk about everything. Feel free to navigate. follow | dashboard
soo \
i ii iii
flaws
everybody was born with it
iv vi v


cina
Monday, February 16 • 5:35 PM

assalamualaikum.
Untuk pengetahuan anda, gambar ni ^ tiada memberi makna apa apa. Cuma limau tu comel. Maklumlah, aku kan memang suka limau kan kan? Tapi aku suka quote tu, ada maksud. Betul lah kan, semua manusia ada hati, bukan kau seorang je.

Chinese New Year dah dekat. Jiran aku kasi tiga kotak limau. Satu aku dah angkut masuk bilik. Sorry, tapi satu kotak tu belum tentu cukup untuk aku lagi. Degil nak makan limau je. Kan dah demam? Bukan ada orang kisah pun, tak perlu cerita

Lmao. Ada orang kacau aku lepas tu dia kata aku pulak yang suka dia. Apakah? Aku tidak bersalah dalam hal ini tapi aku yang dipersalahkan. Tapi kan kenapa aku rasa dia comel? Lepas tu aku rasa lain bila dia tak kacau aku. Pelik perasaan limau aku ni

Masa mula mula dulu aku takda lah suka dekat limau ni pun. Tapi limau ni related dengan cina- pfft,. Aku kan suka budak cina sebab diorang kan kuit miut walaupun hakikatnya mereka ni takda lah kiut mana. Miut tu mungkin ada lah. Mungkin

Hehe happy Chinese New Year ! akusukachunjetasdfghjklblabladiam


Intro



Archive



credit


design and template originally by ayuni