mis escrito



Prologue

Wednesday, April 20


Assalamualaikum
Selamat pagiiii t.t dah kenapa pagi pagi je nak update hahah aku sendiri tak tahu barangkali sebab aku takda kerja sekarang ok aku kena sidai baju satgi jadi aku tulis lah apa apa. Eh jangan ingat aku ni bangun lambat okeh. Saya bangun awal : ) adik aku pergi sekolah mak aku nak bukak kedai so aku kena lah bangun awal kena jaga adik aku lagi satu tu. Haih aku ada banyak adik sebenarnya

MALAM TADI PROLOGUE MV BTS KELUAAAAR ok sebenarnya aku takdalah rasa apa apa pun excited ke apa tu takda lah cuma aku macam excited (eh kata tak?) Alah sikitlah excited sebab aku jarang tengok benda benda macam ni on time. Biasanya dah dua tiga hari cemtu baru aku tengok sebab aku malas lagipun dulu aku sekolah sebagai budak yang rajin aku kena lah sentiasa belajar je uhuk. Mv tu best lepas tu Suga. Suga he's looking so fine in there like aku tak pernah rasa macam ni. Lagu dia pun best lepas tu aku sempat screenshot gambar atas ni tengok lah handsomenya, my soul t.t help

Lagipun kan harini birthday Lululululuhan. Dia ni macam 2nd bias aku lah after aku join kpop fandom ni. First bias aku biasalah, kyungsoo hahahak. Tapi aku takdalah berapa minat sangat kat Luhan ni sekarang tapi lagu Lu tu kelakar yang blowlikeaflute tu HAHAHAHA. Tapi dia tetap comel walau apa pun macam lawa pun ada aku tengok Luhan ni. Dulu aku punya lah gila kawan aku ada print satu gambar luhan ni kasi aku rasanya ada lagi kut dalam fail tu- ha ada lah. Ok Luhan agi agi, happy birthday. Kau dah 26 tapi macam 6 age backwards ke apa t.t

Dah dah nak sidai baju bye
0 comments


Post a Comment






Codes: Kio 2.0 Kio