mis escrito



Bangtan

Friday, April 22


Assalamualaikum
Tahu tak, AKU TK ONLINE LAGI MASA YOONGI UPDATE GAMBAR NI sumpah stress setiap kali dia update mesti aku tak online tapi masa orang lain update aku online pulak. Hish aku letih sangat so tak usik ah phone, tidur je eue tak sangka dia update sebab dia baru je update haritu t.t kiciwanya saya

Tadi bts upload concept photo dia masyaallah. mengucap panjang aku bila nampak suga. Handsomenya ya ampun. Ha comel gila epas v punya rambut colour oren aku ingat jimin sebab gambar tu kecik sangat but then jimin rambut dia darker kan. Lepas tu kan JIN BLONDE weh i can't take this. I need a moment every time aku terfikit pasal jin ni. Manly gila nak mampus aku tengok dia t.t dah lah handsome makin handsome lah dia. Suga ni tak payah describe bebanyak sebab dia memang handsome. Tak tahu nak puji macam mana lagi dah

Lepas tu tadi aku kena marah dengan ibu sebab lupa weh sidai kain :v free free je aku ditengking tadi. Aku lupa turun bawah sebab aku terleka dengan drama. Aigu. Dah dah aku nak tidur bubys.
0 comments


Post a Comment






Codes: Kio 2.0 Kio